עבור לתוכן

מדיניות הפרטיות

 

הסכמת מתן

על ידי שימוש באתר האינטרנט שלנו, אתה מציין שאתה מסכים עם התנאים של מדיניות הפרטיות הנוכחית שלנו כפי שפורסמו באתרים שלנו, כמו גם את התנאים של התנאים וההגבלות שלנו. אם אינך מסכים למדיניות זו או לתנאים ולהגבלות שלנו, אל תשתמש באתר שלנו ואל תמסור לנו מידע אישי כלשהו.

 

מדיניות פרטיות ושירותי נתונים

TELEFUNKEN Elektroakustik מתחייבת להגן על פרטיות הצרכנים וליידע בבירור למשתמשים אודות איסוף ושימוש במידע.

 

מדיניות זו מכסה מידע שנאסף ומשמש את שירותי הפרסום והנתונים של TELEFUNKEN Elektroakustik ("שירותים"). למידע שנאסף באתר TELEFUNKEN Elektroakustik, עיין במדיניות הפרטיות של אתר TELEFUNKEN Elektroakustik להלן. כאשר אנו משתמשים בביטוי "מידע אישי" אנו מתכוונים לפרטי קשר (למשל, שם, כתובת, דוא"ל או מספר טלפון) וכל מידע אחר המשמש לזיהוי אישי של אדם.

 

כאשר אנו משתמשים בביטוי "מידע שאינו אישי" הכוונה היא למידע שאינו משמש לזיהוי אישי של אדם או נתונים הניתנים לקישור למכשיר בודד, אך כאשר קיימים אמצעים טכניים, חוזיים ומשפטיים למניעת זיהוי פרט.

 

על ידי ביקור או שימוש בשירותים שלנו, אתה מסכים למדיניות ולנהלים המתוארים במדיניות פרטיות זו. איננו אוספים ביודעין מידע אישי מכל ילד מתחת לגיל 13. אם התבשרנו או נהיה מודעים לכך שהשירותים שלנו נמצאים בשימוש באתר או באפליקציה המיועדים לילדים, נגביל את השימוש במידע על הצגת מודעות לשימושים המותרים במסגרת חוק הגנת הפרטיות המקוון לילדים משנת 1998.

 

מידע אישי

אנו אוספים מידע אישי כאשר אתה מספק לנו אותו באופן מודע ומרצון, כגון כאשר אתה מספק לנו משוב או מבקש מאיתנו מידע. אינך צריך לספק מידע אישי בכדי להשתמש בשירותים שלנו ואיננו אוספים מידע אישי באמצעות השירותים שלנו אלא כמתואר במדיניות פרטיות זו. TELEFUNKEN Elektroakustik עשויה לזהות את המכשיר שלך באמצעות מזהה המסופק על ידי מערכת הפעלה כגון מזהה הפרסום של אפל, מזהה הפרסום של גוגל או מזהה ייחודי שהוקצה באופן אקראי. הפרסומות שמועברות על ידי TELEFUNKEN Elektroakustik עשויות לכלול טפסים או הנחיות אחרות המאפשרות למשתמשים להצטרף לשיתוף נתונים. עם זאת, זו בחירתך לספק את הנתונים או לא.

 

נתוני מיקום

על מנת להפוך הודעות פרסומיות לרלוונטיות ככל האפשר, ניתן להשתמש בנתוני מיקום מדויקים למיקוד מודעות וכקלט למקטעי מיקוד לפי מיקום על פי מאפייני המיקומים. נתוני מיקום משמשים גם לספירת הופעות, קליקים וערכים אחרים כדי לדגמן מיקומים ביתיים לצורך הדגמת ההשפעה השיווקית של קמפיינים של מפרסמים. נתוני מיקום שאתה מספק לאפליקציה או לאתר אינטרנט עשויים להינתן ל- TELEFUNKEN Elektroakustik למטרות הצגת מודעות או דיווח. בנוסף, ניתן להשתמש במידע משלים כמו מהירות תנועה ומיקום של מכשיר, קרבה של מכשירים סמוכים או מידע דומה הקיים ממערכת הפעלה. תוכל לבטל את הסכמתך לשימוש בנתונים מדויקים למעקב מבוסס מיקום באמצעות ההגדרות הזמינות במכשיר הנייד שלך. מודעות ימשיכו להיבחר עבורך על סמך מידע כללי יותר, כגון מיקום שניתן להסיק מכתובות פרוטוקול האינטרנט (IP) או מנתונים אחרים.

 

מידע שאינו אישי

משירותים המשתמשים באתרי אינטרנט ניידים או ב- HTML: אנו אוספים מידע באופן אוטומטי כאשר אתה משתמש בשירותים שלנו באמצעות קבצי יומן ומזהים אלפא-מספריים המכונים "עוגיות" אשר נשמרים בדרך כלל בדפדפן האינטרנט של המכשיר. מידע לא אישי זה שאנו אוספים באמצעות שירותים כולל את כתובת ה- IP שלך, סוג הדפדפן, שפת הדפדפן, סוג ההתקן והגרסה, התאריך והשעה לבקשתך, כמות הנתונים שהועברו, מקור בקשתך (מפנה לדף) וה אופי התוכן המועבר אליך. בדרך כלל אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי לעזור במעקב אחר לקוחות. העוגיות שלנו אינן מכילות מידע אישי. אנו עשויים להשתמש גם בקובצי Cookie של הפעלות (שתוקפם יפוג לאחר שתסגור את דפדפן האינטרנט שלך) ו / או בקובצי Cookie קבועים (שנשארים במכשיר שלך עד שתמחק אותם) כדי לספק לך חוויה אישית ואינטראקטיבית יותר. ניתן להסיר או לחסום עוגיות קבועות על ידי ביצוע ההוראות בדפדפן האינטרנט שלך. אנו משתמשים גם בקבצי יומן ובעוגיות כדי לשפר את איכות השירותים והדפים בהם ביקרת. צדדים שלישיים, כגון ספקי ניתוח, עשויים לספק שירותים אלינו או למפרסמים ולמפרסמים והם גם יאספו מידע שאינו אישי מהמכשיר שלך. משירותים המשתמשים ביישומים ניידים: בנוסף למזהי הפרסום שתוארו לעיל, TELEFUNKEN Elektroakustik תאסוף מידע על סוג האפליקציה בה אתה משתמש ופרטים כגון כתובת IP, סוג המכשיר, הספק ומערכת ההפעלה. TELEFUNKEN Elektroakustik משתמש במידע זה כדי לזהות באופן ייחודי מכשירים ניידים להעברת מסרים שיווקיים ממוקדים לצרכנים. אנו מאמינים כי הצגת מסרים שיווקיים רלוונטיים מסייעת במתן חוויית רשת משמעותית יותר ברשת. לדוגמא, טכנולוגיה זו מאפשרת ל- TELEFUNKEN Elektroakustik להגביל את מספר הפעמים בהן מוצגת הודעה ספציפית לצרכן (מכסת תדרים), לתמוך בשיווק מועדף בקטגוריות מוצרים ולהעביר פרסום על סמך מיקומך.

 

אנו משתמשים בקובצי cookie בדרכים הבאות:

  • כדי לעקוב אחר אופן השימוש באתר שלנו
  • כדי להקליט אם ראית הודעות ספציפיות שאנו מציגים באתר שלנו
  • כדי להשאיר אותך חתום באתר שלנו
  • כדי לתעד את הרשומה וההפניות שלך בתחרויות
  • כדי לרשום את תשובותיך לסקרים ושאלונים באתרנו בזמן שאתה ממלא אותם
  • כדי להקליט את שרשור השיחה במהלך צ'אט חי עם צוות התמיכה שלנו
  • כדי לאפשר לך להוסיף מוצרים לעגלת הקניות שלך ואז לחזור אחר כך להשלמת העסקה שלך

אתרנו משתמש בקובצי Cookie של צד ראשון (מוגדר על ידינו) וקובצי Cookie של צד שלישי (מוגדרים על ידי ארגונים אחרים), כמפורט להלן.

 

עוגיות הכרחיות

קובצי Cookie אלה משמשים לתמיכה בפונקציות בסיסיות באתר, כולל גלישה בתוכן, כניסה ותגובה.

 

עוגיות ביצועים

קובצי Cookie אלה משמשים להבנת האופן שבו אתה מנווט באתר שלנו, איזה תוכן מעניין אותך ולהציג לך מודעות ומבצעים. ספקי צד שלישי כוללים:

משואות אינטרנט

אנו עשויים לאפשר למפרסמים ולמפרסמים להשתמש בטכנולוגיית תוכנה הנקראת פיקסלים (aka, משואות רשת), שהם גרפיקה זעירה עם מזהה ייחודי, הדומה בתפקודם לקובצי cookie, המשמשים לדיווח על מידע אישי שאינו אישי או מצטבר ועוזרים לנו לנהל טוב יותר. תוכן בשירותים שלנו. בנוסף, אנו עשויים להשתמש בפיקסלים בפרסומות שלנו כדי להודיע ​​לנו אילו מודעות נצפו או כדי לעזור בהתאמת הפרסום.

 

מידע מצדדים שלישיים

אנו עשויים לקבל מידע אודות המכשירים שלך ממקורות אחרים. אנו עשויים להוסיף זאת למידע שאנו משיגים מהשימוש שלך בשירותים.

 

שירותי פרסום ונתונים - הבחירות שלך

TELEFUNKEN Elektroakustik משתמש במידע שאינו אישי כמתואר לעיל כדי להתאים את המודעות המוצגות בפניך בעת ביקור באתרי אינטרנט או באפליקציות המשתמשים בשירותים שלנו. מידע ש- TELEFUNKEN Elektroakustik אוסף בעת ביקורך באתר או באפליקציה ישמש ליצירת פרופיל הצגת מודעות המשמש לקביעת המודעות המוצגות ולדיווח על יעילות הפרסום. מידע אישי שתספק עשוי להמיר למידע שאינו אישי על ידי TELEFUNKEN Elektroakustik ועל ידי השותפים שלנו על מנת לקשר נתונים זמינים אחרים אודותיך, כולל קישור ההתקנים השונים שבהם אתה יכול להשתמש. כדי לבטל את הסכמתך לשימוש במידע זה כדי להתאים את המודעות שאתה מוצג, תוכל להשתמש בהגדרות "הגבל מעקב אחר מודעות" במכשיר הנייד שלך. תמשיך לראות מודעות, אך הן לא ייבחרו על סמך הפעילות שלך באתרי אינטרנט או אפליקציות שאינם קשורים. בבקשה תראה http://www.allaboutdnt.org/ לתיאור נוסף של האפשרויות שלך.

 

מידע רגיש

כשאנחנו יוצרים פרופילים להצגת מודעות על סמך הפעילות שלך באתרי אינטרנט שונים או באפליקציות שונות, אנו מגבילים את השימוש בקטגוריות פרסום שלדעתנו רגישות על פי החוק המקומי, קודי התעשייה החלים והתקנים הפנימיים שלנו.

 

עצירה

אנו שומרים נתונים להצגת מודעות המקושרים למשתמש בודד כל עוד יש צורך לתמוך בצרכים העסקיים שלנו לצורך הצגת מודעות, דיווח וביקורת, אך לא יותר משנתיים, ולאחר מכן נתונים כאלה נמחקים או ממוזערים על ידי היותם ייחודיים המזהים ברמת המשתמש הוסרו.

המידע האישי שלך עשוי להיות מעובד על ידי ארה"ב בארצות הברית, שם הוא נאסף כמו גם מדינות אחרות (כולל ארצות הברית), שם חוקים הנוגעים לעיבוד מידע אישי עשויים להיות פחות מחמירים מהחוקים בארץ שלך. על ידי שימוש בשירותים ומסירת מידע אישי כלשהו, ​​אתה מסכים להעברת הנתונים מארצך לארץ שיש לה חוקים פחות מחמירים, ועיבוד המידע האישי שלך בהתאם למדיניות זו.

 

צד שלישי

TELEFUNKEN Elektroakustik עשויה לחשוף מידע אישי מסוים:

 

  • לקבלני צד ג 'המסייעים לנו לספק את השירותים, ובמקרה זה אנו ננקוט בצעדים סבירים בכדי להבטיח כי צדדים אלה יעמדו בהתחייבויות סודיות ויצריכו באופן חוזי כי גורמים אלה ישתמשו במידע בלבד על מנת לספק שירותים לנו;
  • לצדדים שלישיים שאתה שואל או למי הסמכת אותנו לשלוח מידע אישי;
  • אם אנו מאמינים בתום לב שגילוי כזה נחוץ בכדי (א) לפתור סכסוכים או לחקור בעיות (ב) לעמוד בחוקים הרלוונטיים או להיענות לבקשות חוקיות של רשויות החוק או רשויות ציבוריות אחרות; או (ג) להגן ולהגן על זכויותינו או רכושנו או על זכויותיך ורכושך או של צדדים שלישיים; אוֹ
  • בקשר למשא ומתן או כלשהו במיזוג, מימון, רכישה או פירוק, עסקה או הליך הכרוך במכירה, העברה, סילוק או גילוי של כל עסקנו או נכסינו. במקרה של חדלות פירעון, פשיטת רגל או כינוס נכסים, ניתן להעביר מידע אישי גם כנכס עסקי. אם חברה אחרת תרכוש את החברה, את העסק או את הנכסים שלנו, החברה ההיא תחזיק במידע האישי שנאסף על ידנו ותיקח על עצמה את הזכויות והחובות הנוגעות למידע האישי שלך כמתואר במדיניות פרטיות זו.
  • TELEFUNKEN Elektroakustik עשויה לחשוף מידע שאינו אישי לספקים, כגון חברות ניתוח ולמפרסמים, רשתות מודעות, שותפים אחרים וצדדים שלישיים. כדי לבטל את הסכמתך לשיתוף של TELEFUNKEN Elektroakustik במידע ברמה האישית עם גורמים נוספים, תוכל להשתמש בהגדרות "הגבל מעקב אחר מודעות" במכשיר הנייד שלך.

 

אבטחה

TELEFUNKEN Elektroakustik נוקטת באמצעים סבירים ומתאימים להגנה על מידע אישי מפני אובדן, שימוש לרעה וגישה בלתי מורשית, חשיפה, שינוי והרס, תוך התחשבות נאותה בסיכונים הכרוכים בעיבוד ובאופי הנתונים האישיים.

 

TELEFUNKEN Elektroakustik מדיניות פרטיות לאתרY

 להלן מתואר נוהלי איסוף מידע באתר זה בלבד. למידע אודות שירותי הפרסום והנתונים של TELEFUNKEN Elektroakustik, עיין בסעיפי מדיניות הפרטיות של שירותי פרסום ושירותי נתונים לעיל.

 

מידע אישי

TELEFUNKEN Elektroakustik אינה משתפת את המידע האישי שלך אלא כפי שנקבע במדיניות פרטיות זו. אנו עשויים לחשוף מידע אישי מסוים:

  • לקבלני צד ג 'המסייעים לנו לספק את השירותים, ובמקרה זה אנו ננקוט בצעדים סבירים בכדי להבטיח כי צדדים אלה יעמדו בהתחייבויות סודיות ויצריכו באופן חוזי כי גורמים אלה ישתמשו במידע בלבד על מנת לספק שירותים לנו;
  • לצדדים שלישיים שאתה שואל או למי הסמכת אותנו לשלוח מידע אישי;
  • לכל ארגוני-בת, מיזמים משותפים או ארגונים אחרים שבשליטתנו (ביחד, "שלוחות"), ובמקרה זה אנו נדרוש משלוחותינו לכבד מדיניות פרטיות זו;
  • אם אנו מאמינים בתום לב שגילוי כזה נחוץ בכדי (א) לפתור סכסוכים או לחקור בעיות (ב) לעמוד בחוקים הרלוונטיים או להיענות לבקשות חוקיות של רשויות החוק או רשויות ציבוריות אחרות; או (ג) להגן ולהגן על זכויותינו או רכושנו או על זכויותיך ורכושך או של צדדים שלישיים; אוֹ
  • בקשר למשא ומתן או כלשהו במיזוג, מימון, רכישה או פירוק, עסקה או הליך הכרוך במכירה, העברה, סילוק או גילוי של כל עסקנו או נכסינו. במקרה של חדלות פירעון, פשיטת רגל או כינוס נכסים, ניתן להעביר מידע אישי גם כנכס עסקי. אם חברה אחרת תרכוש את החברה, את העסק או את הנכסים שלנו, החברה ההיא תחזיק במידע האישי שנאסף על ידנו ותיקח על עצמה את הזכויות והחובות הנוגעות למידע האישי שלך כמתואר במדיניות פרטיות זו.

כיצד משתמשים במידע אישי

מידע שנאסף באתר זה משמש למתן מידע ושירותים לשותפינו העסקיים או לשותפים פוטנציאליים המעוניינים להשתמש בשירותי הפרסום או הנתונים שלנו.

כיצד נשלט או מתוקן מידע אישי

במקרה שתמסור לנו מידע אישי, תוכל לבדוק, לתקן או לבקש את מחיקתו על ידי שליחת דוא"ל לכתובת: [מוגן בדוא"ל].

 

מידע שאינו אישי

אתר זה משתמש בקובצי Cookie, פיקסלים למעקב ומזהים אחרים של מכשירים כדי לעקוב אחר השימוש באתר זה וכדי לסייע בהעברת תוכן האתר.

אבטחה

TELEFUNKEN Elektroakustik נוקטת באמצעים סבירים ומתאימים כדי להגן על מידע אישי מפני אובדן, שימוש לרעה, גישה בלתי מורשית, חשיפה, שינוי והרס, תוך התחשבות ראויה בסיכונים הכרוכים בעיבוד ובאופי הנתונים האישיים.

גישה למידע האישי שלך

כדי להשיג עותק של כל מידע אישי שיש לנו אודותיך, תוכל לשלוח אלינו בקשה בכתובת [מוגן בדוא"ל].

הסרת המידע שלך

אם ברצונך שנסיר מידע מאתר אישי מאתרנו, תוכל ליצור איתנו קשר בכתובת [מוגן בדוא"ל]. הדבר עלול להגביל את השירות שאנו יכולים לספק לך.

אימות המידע שלך

כאשר נקבל כל בקשה לגישה, עריכה או מחיקה של פרטים אישיים מזהים, תחילה ננקוט צעדים סבירים לאימות הזהות שלך לפני שתעניק לך גישה או פעולה אחרת. זה חשוב כדי להגן על המידע שלך.

איך אפשר להתלונן

  • אם אינך מרוצה ממדיניות הפרטיות שלנו או שיש לך תלונה, עליך להודיע ​​לנו בדוא"ל. הכתובת שלנו היא [מוגן בדוא"ל]
  • אם לא תתקיים מחלוקת, אנו מקווים שתסכימו לנסות ולפתור אותה על ידי עיסוק בתום לב איתנו בתהליך של גישור או בוררות.
  • אם אינך מרוצה בדרך כלשהי מאופן עיבוד המידע האישי שלך, יש לך זכות להגיש תלונה במשרד נציב המידע. ניתן לעשות זאת בכתובת https://ico.org.uk/concerns/

איך ליצור איתנו קשר

במקרה שתרצה ליצור איתנו קשר בקשר למדיניות פרטיות זו, תוכל ליצור איתנו קשר בכתובת:

דרך העמק 300 נעימה, סוויטה ג '
דרום וינדזור, CT 06074
ארצות הברית
(860) 882-5919
טופס יצירת קשר

 

כלי פרטיות

כדי לנהל את המידע האישי שלך המאוחסן באתר זה, בקר באתר שלנו כלי פרטיות עמוד.

מדיניות זו עודכנה לאחרונה ב- 6 ביוני 2018.