Hyppää sisältöön

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

 

SUOSITUKSEN MYÖNTÄMINEN

Käyttämällä verkkosivustoamme ilmoitat, että hyväksyt nykyisen tietosuojakäytäntömme ehdot, jotka on julkaistu sivustoillamme, sekä käyttöehtojemme ehdot. Jos et hyväksy tätä käytäntöä tai käyttöehtojamme, älä käytä sivustoamme tai anna meille mitään henkilökohtaisia ​​tietoja.

 

Mainonta ja tietopalvelut YKSITYISYYSPOLITIIKKA

TELEFUNKEN Elektroakustik on sitoutunut suojelemaan kuluttajien yksityisyyttä ja ilmoittamaan käyttäjille selkeästi tietojen keräämisestä ja käytöstä.

 

Tämä käytäntö kattaa tiedot, joita TELEFUNKEN Elektroakustikin mainonta- ja datapalvelut (”Palvelut”) keräävät ja käyttävät. Lisätietoja TELEFUNKEN Elektroakustikin verkkosivustolta on alla olevassa TELEFUNKEN Elektroakustikin verkkosivuston tietosuojakäytännössä. Kun käytämme ilmausta "Henkilötiedot", tarkoitamme yhteystietoja (esim. Nimi, osoite, sähköpostiosoite tai puhelinnumero) ja muita tietoja, joita käytetään yksilöimään henkilö.

 

Kun käytämme ilmausta "ei-henkilökohtaiset tiedot", tarkoitamme tietoja, joita ei käytetä yksilöimään henkilökohtaisesti henkilötietoja tai tietoja, jotka voidaan yhdistää yksittäiseen laitteeseen, mutta joissa on käytössä teknisiä, sopimukseen perustuvia ja oikeudellisia toimenpiteitä yksilö.

 

Käymällä tai käyttämällä Palveluitamme hyväksyt tässä tietosuojakäytännössä kuvatut käytännöt ja käytännöt. Emme kerää tietoisesti henkilötietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos meille ilmoitetaan tai saamme tietää, että palveluitamme käytetään lapsille suunnatussa sivustossa tai sovelluksessa, rajoitamme mainosten näyttötietojen käytön käyttötarkoituksiin, jotka on sallittu vuoden 1998 lasten online-tietosuojalaissa.

 

Henkilökohtaisia ​​tietoja

Keräämme henkilötietoja, kun annat ne tietoisesti ja vapaaehtoisesti meille, esimerkiksi kun annat meille palautetta tai pyydät meiltä tietoja. Sinun ei tarvitse antaa henkilökohtaisia ​​tietoja käyttääksesi palveluitamme, emmekä kerää henkilökohtaisia ​​tietoja palvelujemme kautta paitsi tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. TELEFUNKEN Elektroakustik voi tunnistaa laitteesi käyttöjärjestelmän toimittamalla tunnuksella, kuten Applen mainostunnuksella, Googlen mainostunnuksella tai satunnaisesti määritetyllä yksilöllisellä tunnuksella. TELEFUNKEN Elektroakustikin toimittamat mainokset voivat sisältää lomakkeita tai muita kehotteita, joiden avulla käyttäjät voivat valita tietojen jakamisen. Voit kuitenkin valita, toimitatko nämä tiedot vai ei.

 

Sijaintitiedot

Jotta mainosviestit olisivat mahdollisimman merkityksellisiä, tarkkoja sijaintitietoja voidaan käyttää mainosten kohdistamiseen ja syöttöinä aluekohdistussegmentteihin sijaintien ominaisuuksien perusteella. Sijaintitietoja käytetään myös näyttökertojen, napsautusten ja muiden muuttujien laskemiseen kotitalouksien sijaintien mallintamiseksi mainostajakampanjoiden markkinointivaikutusten osoittamiseksi. Sovellukselle tai verkkosivustolle toimittamasi sijaintitiedot voidaan toimittaa TELEFUNKEN Elektroakustikille mainosten näyttämistä tai raportointia varten. Lisäksi voidaan käyttää lisätietoa, kuten laitteen liikkumis- ja paikannusnopeus, läheisten laitteiden läheisyys tai vastaava käyttöjärjestelmästä saatavissa oleva tieto. Voit kieltäytyä tarkkojen tietojen käytöstä sijaintipohjaisessa seurannassa käyttämällä mobiililaitteellasi käytettävissä olevia asetuksia. Mainoksia valitaan sinulle edelleen yleisempien tietojen perusteella, kuten sijainnin, joka voidaan päätellä Internet Protocol (IP) -osoitteista tai muista tiedoista.

 

Ei-henkilökohtaiset tiedot

Palveluilta, jotka käyttävät mobiilisivustoja tai HTML-koodia: keräämme tietoja automaattisesti, kun käytät Palveluitamme käyttämällä lokitiedostoja ja aakkosnumeerisia tunnisteita, jotka tunnetaan nimellä "evästeet" ja jotka yleensä tallennetaan laitteen verkkoselaimeen. Nämä Palveluiden kautta keräämämme ei-henkilökohtaiset tiedot sisältävät IP-osoitteesi, selaintyypin, selaimen kielen, laitetyypin ja version, pyyntösi päivämäärän ja kellonajan, siirrettyjen tietojen määrän, pyyntösi lähteen (sivuviite) ja sinulle toimitetun sisällön luonne. Käytämme yleensä evästeitä asiakkaiden seurannan helpottamiseksi. Evästeemme eivät sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja. Voimme käyttää sekä istuntoevästeitä (jotka vanhenevat, kun suljet verkkoselaimesi) että pysyviä evästeitä (jotka pysyvät laitteellasi, kunnes poistat ne) tarjotaksemme sinulle henkilökohtaisemman ja vuorovaikutteisemman kokemuksen. Pysyvät evästeet voidaan poistaa tai estää noudattamalla Internet-selaimesi ohjeita. Käytämme myös lokitiedostoja ja evästeitä parantamaan vierailemiesi palveluiden ja sivujen laatua. Kolmannet osapuolet, kuten analyysitoimittajat, voivat tarjota palveluja meille tai kustantajille ja mainostajille, ja he keräävät myös ei-henkilökohtaisia ​​tietoja laitteeltasi. Palveluista, jotka käyttävät mobiilisovelluksia: yllä kuvattujen mainostunnisteiden lisäksi TELEFUNKEN Elektroakustik kerää tietoja käyttämäsi sovelluksen tyypistä ja yksityiskohdista, kuten IP-osoitteesta, laitetyypistä, operaattorista ja käyttöjärjestelmästä. TELEFUNKEN Elektroakustik käyttää näitä tietoja yksilöllisesti tunnistamaan mobiililaitteet kohdennettujen markkinointiviestien toimittamiseksi kuluttajille. Uskomme, että asiaankuuluvien markkinointiviestien esittely auttaa tarjoamaan mielekkäämmän mobiiliverkkokokemuksen. Esimerkiksi tämä tekniikka antaa TELEFUNKEN Elektroakustikille mahdollisuuden rajoittaa tietyn viestin kertomiskertoja kuluttajalle (taajuusrajoitus), tukea tuoteryhmän ensisijaista markkinointia ja toimittaa mainontaa sijaintisi perusteella.

 

Käytämme evästeitä seuraavilla tavoilla:

  • seurata miten käytät verkkosivustoamme
  • tallentaa, oletko nähnyt tiettyjä viestejä, jotka näytämme verkkosivustollamme
  • pitää sinut kirjautuneena sivustollemme
  • tallentaa osallistumistasi ja viittauksesi kilpailuihin
  • tallentaa vastauksesi kyselyihin ja kyselyihin sivustollemme, kun täytät ne
  • nauhoittaa keskusteluketju suoran keskustelun aikana tukitiimimme kanssa
  • jotta voit lisätä tuotteita ostoskoriin ja palata sitten myöhemmin suorittamaan tapahtuman

Verkkosivustomme käyttää ensimmäisen osapuolen evästeitä (meidän asettamia) ja kolmannen osapuolen evästeitä (muiden organisaatioiden asettamia), kuten alla on mainittu.

 

Tarpeelliset evästeet

Näitä evästeitä käytetään tukemaan sivuston perustoimintoja, kuten sisällön selaamista, sisäänkirjautumista ja kommentointia.

 

Suorituskyky-evästeet

Näitä evästeitä käytetään ymmärtämään, miten selaat sivustollamme, mikä sisältö on sinulle mielenkiintoista, ja näyttämään sinulle mainoksia ja tarjouksia. Kolmannen osapuolen tarjoajia ovat:

Web Beacons

Voimme sallia kustantajien ja mainostajien käyttää ohjelmistotekniikkaa nimeltä pixels (alias, web beacons), joka on pieni grafiikka, jonka yksilöllinen tunniste on toiminnaltaan samanlainen kuin evästeet, jota käytetään ilmoittamaan ei-henkilökohtaisista henkilöistä tai yhdistämään tietoja ja auttamaan meitä hallitsemaan paremmin Palveluidemme sisältö. Lisäksi voimme käyttää mainoksissamme pikseleitä kertoaksemme meille, mitä mainoksia on katsottu, tai auttaaksemme räätälöimään mainontaa.

 

Tiedot kolmansilta osapuolilta

Voimme saada tietoja laitteistasi myös muista lähteistä. Voimme lisätä tämän tietoihin, jotka saamme Palvelujen käytöstä.

 

Mainonta ja datapalvelut - valintasi

TELEFUNKEN Elektroakustik käyttää ei-henkilökohtaisia ​​tietoja yllä kuvatulla tavalla auttamaan räätälöimään, mitkä mainokset näytetään sinulle, kun vierailet verkkosivustoilla tai sovelluksissa Palveluidemme avulla. Tietoja, joita TELEFUNKEN Elektroakustik kerää, kun vierailet verkkosivustolla tai sovelluksessa, käytetään luomaan mainosten näyttöprofiili, jota käytetään näytettyjen mainosten määrittämiseen ja mainonnan tehokkuuden raportointiin. TELEFUNKEN Elektroakustik ja kumppanimme voivat muuntaa antamasi henkilötiedot ei-henkilökohtaisiksi tiedoiksi linkittääksesi muita käytettävissä olevia tietoja sinusta, mukaan lukien linkittämällä käyttämäsi laitteet. Voit kieltää näiden tietojen käytön näyttämiesi mainosten räätälöimiseksi käyttämällä mobiililaitteesi Rajoita mainosten seuranta -asetuksia. Näet edelleen mainoksia, mutta niitä ei valita sen perusteella, mitä olet suorittanut etuyhteydettömillä verkkosivustoilla tai sovelluksissa. Ole hyvä ja katso http://www.allaboutdnt.org/ lisätietoja vaihtoehdoistasi.

 

Arkaluontoista informaatiota

Kun luomme profiileja näyttämään mainoksiasi aktiivisuutesi perusteella eri verkkosivustoilla tai sovelluksissa, rajoitamme paikallisten lakien, sovellettavien toimialakoodien ja omien sisäisten standardiemme perusteella arkaluonteisiksi katsottujen mainosluokkien käyttöä.

 

Säilyttäminen

Säilytämme yksittäiseen käyttäjään linkitetyt mainosten näyttötiedot niin kauan kuin tarvitaan liiketoimintatarpeidemme tukemiseksi mainosten toimittamisessa, raportoinnissa ja tarkastuksessa, mutta enintään kahden vuoden ajan, minkä jälkeen kyseiset tiedot poistetaan tai minimoidaan ainutlaatuisilla tiedoilla. käyttäjätason tunnisteet poistettu.

HENKILÖTIETOJEN VOI KÄSITELTÄVÄ MEIDÄN MAASSA, Missä ne kerättiin, samoin kuin muut maat (mukaan lukien yhdysvallat), joissa henkilötietojen käsittelyä koskevat lait saattavat olla vähemmän tiukkoja kuin maasi lakit. KÄYTTÄMÄLLÄ PALVELUJA JA TARJOAMALLA MITÄÄN HENKILÖTIETOJA HYVÄKSYT SUUNNITTELEMAAN TIETOJEN SIIRTÄMÄT MAASTA MAAAN, JOLLA ON VAHVAT LAINSÄÄDÄNTÖT, JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY TÄMÄN POLITIIKAN MUKAISESTI.

 

Kolmannet osapuolet

TELEFUNKEN Elektroakustik voi paljastaa tiettyjä henkilötietoja:

 

  • Kolmannen osapuolen urakoitsijoille, jotka auttavat meitä tarjoamaan Palveluja, jolloin ryhdymme kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että nämä osapuolet noudattavat luottamuksellisuusvelvoitteita ja edellyttävät sopimusperusteisesti, että nämä osapuolet käyttävät vain tietoja tarpeen mukaan palvelujen tarjoamiseen meille;
  • Kolmansille osapuolille, joita pyydät tai joille olet valtuuttanut meidät lähettämään henkilötietoja;
  • Jos uskomme hyvässä uskossa, että tällainen paljastaminen on tarpeen (a) riitojen ratkaisemiseksi tai ongelmien tutkimiseksi (b) asiaankuuluvien lakien noudattamiseksi tai lainvalvontaviranomaisten tai muiden viranomaisten laillisiin pyyntöihin vastaamiseksi; tai (c) suojata ja puolustaa oikeuksiamme tai omaisuuttasi tai sinun tai kolmansien osapuolten oikeuksia ja omaisuutta; tai
  • Minkä tahansa sulautumisen, rahoituksen, hankinnan tai purkamisen, liiketoimen tai neuvottelujen yhteydessä tai neuvottelujen aikana, jotka koskevat liiketoimintamme tai omaisuutemme tai sen osan myyntiä, siirtoa, myyntiä tai julkistamista. Maksukyvyttömyyden, konkurssin tai konkurssipesän sattuessa henkilötietoja voidaan siirtää myös yrityksen omaisuutena. Jos toinen yritys hankkii yrityksemme, liiketoimintamme tai omaisuutemme, kyseinen yritys omistaa keräämämme henkilötiedot ja ottaa vastaan ​​henkilökohtaisiin tietoihin liittyvät oikeudet ja velvollisuudet, jotka kuvataan tässä tietosuojakäytännössä.
  • TELEFUNKEN Elektroakustik voi luovuttaa ei-henkilökohtaisia ​​tietoja toimittajille, kuten analytiikkayrityksille, mainostajille, mainosverkostoille, muille kumppaneille ja kolmansille osapuolille. Voit kieltäytyä TELEFUNKEN Elektroakustikin henkilökohtaisten tietojen jakamisesta muiden osapuolten kanssa käyttämällä mobiililaitteesi Rajoita mainosten seuranta -asetuksia.

 

turvallisuus

TELEFUNKEN Elektroakustik toteuttaa kohtuulliset ja asianmukaiset toimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi katoamiselta, väärinkäytöltä ja luvattomalta käytöltä, paljastamiselta, muuttamiselta ja tuhoamiselta, ottaen asianmukaisesti huomioon henkilötietojen käsittelyyn liittyvät riskit ja luonteen.

 

TELEFUNKEN Elektroakustik WEB-SIVUSTON YKSITYISYYSPOLITIIKKAY

 Seuraavassa kuvataan tietojen keräämiskäytännöt vain tällä verkkosivustolla. Katso lisätietoja TELEFUNKEN Elektroakustikin mainonta- ja datapalveluista yllä olevista Mainonta- ja datapalvelujen tietosuojakäytännöt -kohdista.

 

Henkilökohtaisia ​​tietoja

TELEFUNKEN Elektroakustik ei jaa henkilötietojasi, paitsi tässä tietosuojakäytännössä määrätyllä tavalla. Voimme paljastaa tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja:

  • Kolmannen osapuolen urakoitsijoille, jotka auttavat meitä tarjoamaan Palveluja, jolloin ryhdymme kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että nämä osapuolet noudattavat luottamuksellisuusvelvoitteita ja edellyttävät sopimusperusteisesti, että nämä osapuolet käyttävät vain tietoja tarpeen mukaan palvelujen tarjoamiseen meille;
  • Kolmansille osapuolille, joita pyydät tai joille olet valtuuttanut meidät lähettämään henkilötietoja;
  • Kaikille tytäryhtiöille, yhteisyrityksille tai muille organisaatioille, jotka ovat hallinnassamme (yhdessä "tytäryhtiöt"), jolloin vaadimme tytäryhtiömme noudattamaan tätä tietosuojakäytäntöä;
  • Jos uskomme hyvässä uskossa, että tällainen paljastaminen on tarpeen (a) riitojen ratkaisemiseksi tai ongelmien tutkimiseksi (b) asiaankuuluvien lakien noudattamiseksi tai lainvalvontaviranomaisten tai muiden viranomaisten laillisiin pyyntöihin vastaamiseksi; tai (c) suojata ja puolustaa oikeuksiamme tai omaisuuttasi tai sinun tai kolmansien osapuolten oikeuksia ja omaisuutta; tai
  • Minkä tahansa sulautumisen, rahoituksen, hankinnan tai purkamisen, liiketoimen tai neuvottelujen yhteydessä tai neuvottelujen aikana, jotka koskevat liiketoimintamme tai omaisuutemme tai sen osan myyntiä, siirtoa, myyntiä tai julkistamista. Maksukyvyttömyyden, konkurssin tai konkurssipesän sattuessa henkilötietoja voidaan siirtää myös yrityksen omaisuutena. Jos toinen yritys hankkii yrityksemme, liiketoimintamme tai omaisuutemme, kyseinen yritys omistaa keräämämme henkilötiedot ja ottaa vastaan ​​henkilökohtaisiin tietoihin liittyvät oikeudet ja velvollisuudet, jotka kuvataan tässä tietosuojakäytännössä.

Kuinka henkilökohtaisia ​​tietoja käytetään

Tällä sivustolla kerättyä tietoa käytetään tarjoamaan tietoja ja palveluja liikekumppaneillemme tai mahdollisille kumppaneillemme, jotka ovat kiinnostuneita mainonta- tai datapalvelujemme käytöstä.

Kuinka henkilökohtaisia ​​tietoja hallitaan tai korjataan

Jos annat meille henkilötietoja, voit tarkistaa, korjata tai pyytää niiden poistamista lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen: [sähköposti suojattu].

 

Ei-henkilökohtaiset tiedot

Tämä sivusto käyttää evästeitä, seurantapikseleitä ja muita laitetunnisteita seuraamaan tämän sivuston käyttöä ja auttamaan sivuston sisällön toimittamisessa.

turvallisuus

TELEFUNKEN Elektroakustik toteuttaa kohtuulliset ja asianmukaiset toimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi katoamiselta, väärinkäytöltä, luvattomalta käytöltä, paljastamiselta, muuttamiselta ja tuhoamiselta, ottaen asianmukaisesti huomioon henkilötietojen käsittelyyn liittyvät riskit ja luonteen.

Pääsy henkilökohtaisiin tietoihisi

Saadaksesi kopion kaikista henkilötiedoistasi, joita meillä on sinusta, voit lähettää meille pyynnön osoitteessa [sähköposti suojattu].

Tietojen poistaminen

Jos haluat meidän poistavan henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivustoltamme, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa [sähköposti suojattu]. Tämä voi rajoittaa palvelua, jota voimme tarjota sinulle.

Tietojen tarkistaminen

Kun saamme pyyntöä henkilökohtaisten tunnistettavien tietojen käyttämisestä, muokkaamisesta tai poistamisesta, ryhdymme ensin kohtuullisiin toimenpiteisiin vahvistamalla henkilöllisyytesi ennen kuin päästään käyttämään tai muulla tavalla tekemään mitään. Tämä on tärkeää tietojen suojaamiseksi.

Kuinka voit valittaa

  • Jos et ole tyytyväinen tietosuojakäytäntöön tai sinulla on valitus, sinun tulee kertoa siitä meille sähköpostitse. Osoitteemme on [sähköposti suojattu]
  • Jos riitaa ei ratkaista, toivomme, että yrität ratkaista sen, kun vilpittömästi uskot meihin välitys- tai välitysmenettelyssä.
  • Jos olet millään tavalla tyytymätön siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi, sinulla on oikeus tehdä valitus tietokomissaarin toimistoon. Tämä voidaan tehdä osoitteessa https://ico.org.uk/concerns/

Miten ottaa yhteyttä meihin

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä tämän tietosuojakäytännön yhteydessä, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa:

300 Pleasant Valley Road, sviitti C
Etelä -Windsor, CT 06074
Yhdysvallat
(860) 882-5919
Yhteydenottolomake

 

Tietosuojaustyökalut

Voit hallita tällä verkkosivustolla tallennettuja henkilökohtaisia ​​tietojasi käymällä sivustollamme Tietosuojaustyökalut sivu.

Tämä käytäntö päivitettiin viimeksi 6. kesäkuuta 2018.